Om meg

Jeg jobber som journalist i Journalisten.no.

Jeg er utdannet med en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo og McGill University og høyskolekandidat i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI.

Jeg er opprinnelig fra Skjetten – et steinkast fra Lillestrøm – og har bodd i Oslo siden 2005. For tiden holder jeg hus på Haugenstua.

Kort-CV

2011-d.d. Mediejournalist i fagbladet Journalisten.

2008-2011 Mastergrad i medievitenskap ved Universitetet i Oslo
Oppgaven handlet om norske politikeres bruk av Twitter under stortingsvalgkampen 2009.

2005-2008 Bachelorgrad i medievitenskap ved Universitetet i Oslo og McGill University i Montréal, Canada.

2008-2011 Journalist og researcher i NRK

Ellers har jeg hatt en variert karriere som markedskoordinator for et hvitevareimportselskap, bensinstasjonmedarbeider og avisbud.

Denne bloggen var først og fremst knyttet til faglige temaer som har med medievitenskap å gjøre. Nå skriver jeg om alle temaer jeg er opptatt av.

Kontaktinformasjon

Hvis du vil kontakte meg kan du sende en e-post til glennsjo (snabela) gmail.com eller kontakte meg på Twitter-kontoen @glennsjo. Du kan også ringe meg på (+47) 93 03 79 76.

Kuriøse fakta: Bosteder
Jeg har hatt mer eller mindre fast bosted på Skjetten (fire adresser), Høybuktmoen utenfor Kirkenes (militæret), Sogn studentby (to adresser), Montréal, Majorstua,  Grünerløkka og Haugenstua. Jeg oppholder meg også til tider sammen med min kone i Taiwan.